Lampard Icon98 12 82 84
Lampard Icon98 12 86 99

Lassen og Eriksen ApS

Gør klipning hos din frisør til en oplevelse...

Mød vores kreative team bag
Lassen og Eriksen...

a
Image

Vores Team
Art Director, Manager & Topstylist

Team:ArrowArrow

Mød vores kreative team bag Lassen og Eriksen

zoey IconEn frisør oplevelse ud over det sædvanlige...PassionOnlyVores dygtige frisører og
stylister står klar
Skal du have en ny frisure, klippet spidser eller farvet hår: ensfarvet, tofarvet eller med reflekser? Så har vi hos Lassen og Eriksen i Aalborg dygtige frisører, som står klar til at give dig den frisure, du drømmer om.

b

Om

Den professionelle modefrisør i
centrum...

b

Frisør Lassen og Eriksen har eksisteret siden 1973. Hos os lægger vi vægt på en hyggelig og behagelig atmosfære samt en personlig og professionel betjening. Vi sætter en stor ære i, at alle vores kunder får en behandling i høj kvalitet, derfor sættes der tid af efter hver enkelte kundes behov og ønsker.

Hos Lassen og Eriksen kan vi tilbyde vores kunder en helt speciel oplevelse i nogle helt specielle rammer.

Alle vores frisører holder sig altid løbende opdateret med de nyeste trends og bevægelser inden for faget, således vi i dag og i morgen kan tilbyde vores kunder en optimal løsning uanset alder og køn.


1
Vi ønsker, at en tur til frisøren skal være et velkomment frirum til dig, hvor du bliver forkælet.
2
Vi lægger vægt på, at du som kunde får en god oplevelse, hver gang du er på besøg i salonen. Nemlig at du går herfra med en oplevelse.
3
Vi vil gerne kendes på, den bedste service, den gode oplevelse og håndværksmæssig kvalitet. Vi vil skabe tidens hår i samspil med dig og din personlighed.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagBemærk! Bliver der problemer i forbindelse med din tid, skal afbestilling ske mindst 24 timer før pr. telefon: 98 12 82 84 eller 98 12 86 99

facebookinstagramIntercoiffure

ÅbningstiderMandag - Torsdag:
09:00 - 17:30
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 08:00 - 13:00

Lassen og EriksenPinVingårdsgade 17.
9000 Aalborgv/Egon LassenCallTelefon: 98 12 86 99
Mail


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED